Tidsbegränsat erbjudande

Exklusivt erbjudande

Vi erbjuder alla våra kunder, både privatpersoner och företag fasta priser. Det för man alltid ska veta vad det kostar att anlita juridisk hjälp. Just nu sänker vi priserna med 50 procent för att ge tillbaka till våra kunder. * Erbjudandet gäller endast ärende som startas upp innan 31 dec 2023.

Rättslig hjälp

Våra jurister väntar på dig

Upplev kraften i våra strategiska juridiska lösningar. Vi löser upp en mängd ovärderliga resurser och expertvägledning för dig. Missa inte den här möjligheten att navigera sömlöst i juridikens komplexitet. Säkra din framgång idag!

FAQs

Vanliga frågor

Här hittar du den vanligaste frågorna som vi får och även våra svar.

Har jag råd med en jurist?

Det är precis därför vår byrå finns med mottot ” alla ska ha råd med en jurist”. De flesta av oss har en hemförsäkring där man kan få ersättning för juridisk hjälp i många frågor. Familjerätt är ett sådan exempel där hemförsäkringen ofta täcker 80 procent av kostnaderna. Men vid tex tvister med sin arbetsgivare så brukar de inte täcka kostnaderna för jurister. Får att alla ska ha råd med en jurist tillämpar vi alltid fri rådgivning för alla. Det för vi ska kunna samtala om ditt ärende och om du sedan ska anlita oss. Gör du det, undersöker vi tillsammans möjligheterna till hjälp från försäkringsbolag eller om du kan söka om rättshjälp. Oavsett detta kommer våra kostnader aldrig komma som en överraskning. Du vet redan från början vad du maximalt kommer få betala för vår hjälp.

Ni tillämpar maxpriser vad innebär det?

Det är som det låter. Vi har maxpriser i olika ärenden, där vi aldrig fakturerar våra uppdragsgivare mer än maxpriset oavsett hur många timmar ärendet tar. Om ett mål skulle ta 100 timmar a 1473 kronor så skulle det bli för dig 147 300 kronor. Vilket normalt sett motsvarar rättshjälp skyddet. Därför har vi gett maxpriser vad vi kommer att ta betalt av dig.

Arbetsrättsliga mål/Familjemål 35 000 plus moms

Kyrkorättsliga mål. 25 000 plus moms

Företagsmål: 100 000 plus moms

Kan ni verkligen allt?

O nej vi kan inte alla rättsområden. Känner vi att vi inte har den kunskapen som krävs och att vi inte kan representera dig på ett utmärkt sätt kommer vi att ge kontaktuppgifter till någon kollega som är expert inom de området. Vi vill nämligen att du alltid ska ha de bästa förutsättningarna till framgång.

Hur håller jag kontakt med min jurist?

Våra jurister har alltid en personlig kontakt med sina klienter, både via email och telefon. Vi informerar alltid direkt via mejl om det händer något och förslår en tid för samtal.