Tidsbegränsat erbjudande

Exklusivt erbjudande

Nu erbjuder vi en unik möjlighet för både privatpersoner och företag: fasta priser och full transparens. För att visa vår uppskattning sänker vi priserna med 30% på alla nya ärenden.

Erbjudandet gäller för ärenden som startas upp innan 31 december 2024. Missa inte chansen – kontakta oss idag!

Rättslig hjälp

Upplev Kraften i Våra Strategiska Juridiska Lösningar

Lås upp en värld av ovärderliga resurser och expertvägledning med oss vid din sida. Vår expertis hjälper dig att navigera sömlöst genom juridikens komplexitet. Missa inte chansen att säkra din framgång idag!

FAQs

Vanliga frågor

Här hittar du den vanligaste frågorna som vi får och även våra svar.

Har jag råd med en jurist? Alla ska har råd – är vårt motto.

Vår byrå finns här för att göra juridisk hjälp tillgänglig för alla. Visste du att din hemförsäkring ofta täcker 80% av kostnaderna för juridisk hjälp inom familjerätt? Tyvärr täcker de sällan kostnader vid arbetsrättsliga tvister.

För att säkerställa att alla har råd med en jurist erbjuder vi alltid fri inledande rådgivning. Vi diskuterar ditt ärende och hjälper dig att hitta möjliga finansieringsalternativ, som försäkringsersättning eller rättshjälp. Och våra kostnader? De kommer aldrig som en överraskning. Du vet alltid i förväg vad du maximalt kommer att betala.

Kontakta oss idag och upplev tryggheten i transparent och tillgänglig juridisk rådgivning.

.

Transparenta Maxpriser – Inga Överraskningar

Vi erbjuder fasta maxpriser för olika typer av ärenden, så du vet alltid vad du maximalt kommer att betala. Oavsett hur många timmar ditt ärende tar, överstiger vi aldrig dessa priser. Här är våra maxpriser:

  • Arbetsrättsliga mål/Familjemål: 45 000 kr + moms
  • Kyrkorättsliga mål: 35 000 kr + moms
  • Företagsmål: 150 000 kr + moms

Genom att sätta dessa maxpriser vill vi ge dig trygghet och förutsägbarhet. Kontakta oss idag och upplev fördelarna med våra transparenta prissättningar och mer ingående vad våra maxpriser innebär.

Kan Vi verkligen allt?

Nej, vi behärskar inte alla rättsområden. Men om vi känner att vi saknar den nödvändiga expertisen för ditt ärende, ser vi till att du får kontaktuppgifter till en kollega som är specialist inom just det området. Vi vill nämligen att du alltid ska ha de bästa förutsättningarna för framgång.

Hur håller jag kontakt med min jurist?

Våra jurister har alltid en personlig kontakt med sina klienter, både via email och telefon. Vi informerar alltid direkt via mejl om det händer något och förslår en tid för samtal.