Våra expertområden

Experter företräder dig

Tillhandahåller exceptionell juridisk representation skräddarsydd för dina unika behov och levererar gynnsamma resultat med orubbligt engagemang och expertis.

Boka ett möte

Jurister som är experter

Det är avgörande att du har en jurist som är en expert inom sitt område. Våra jurister är seniora experter med lång erfarenhet och dedikerar sig fullt ut till varje ärende. Med deras specialistkunskaper kan du vara säker på att du får den bästa möjliga representationen i alla juridiska frågor.

Arbetsrätt

Har du fått ett varsel om avsked eller uppsägning? Är situationen på din arbetsplats ohanterlig? Tveka inte att kontakta oss omedelbart. Vi finns bara ett telefonsamtal eller mejl bort och är här för att hjälpa dig genom denna tuffa tid..

Kyrkorätt

Om du som är vigd i kyrkan hamnat i en svår situation, står vi redo att stötta dig. Har du blivit anmäld till Domkapitlet? Vi har framgångsrikt bistått många präster och diakoner i liknande situationer. Tveka inte att kontakta oss för hjälp du kan lita på

Familjerätt

Familjerätt är något som berör oss alla förr eller senare. Oavsett om det handlar om en skilsmässa, tvist om vårdnad eller arvsfrågor, är vi här för att ge dig den hjälp du behöver. Kontakta oss för trygghet och expertis i din familjerättsliga fråga.